PetitWonen

Over Petit Place

Samen met architecten, ontwerpers, fabrikanten, bouwers, ingenieurs en uitvinders werk jij samen aan een open source project om een duurzame toekomst te creëren. Petit Place streeft ernaar om op eenvoudige manier de meest hoogwaardige bouwtechnologie te ontwikkelen die jij kan gebruiken.

Bekijk de infographic

Specialisten in mogelijkheden

Geeft de toekomst vorm

Een enthousiast team van professionals met een duidelijke blik op de toekomst; Petit Place. We zijn een team dat creatief ijzersterk is, technisch goed onderlegd is maar bovenal de passie voor wonen, bouwen en onze leefomgeving met jou wil delen. Bij Petit Place willen we laten zien dat mensen – ook op jonge leeftijd – zelf hun eigen huis kunnen bouwen. Wij geloven in co-creatie en willen jou inspireren met de grote mogelijkheden van onze Petit Places.

Werkwijze

Voor nu en voor de toekomst

PetitPlace is een organisatie die samen met jou streeft naar een optimaal eindresultaat. Of je nu een Tiny House in een stad, dorp, op het land of het water, in je eentje of met meerderen zoekt; wij toveren een glimlach op je gezicht. Samen met ons ga je gestructureerd aan de gang om het beste resultaat te behalen; voor nu en voor de toekomst.

Open Source

Wikihouse & Opendesk

Bij PetitPlace werken we met een open source systeem zoals Wikihouse en Opendesk. De online community van duizenden geïnteresseerden zorgt ervoor dat de ontwikkeling en optimalisatie niet stil staan. Op deze manier worden continu nieuwe modulaties gedeeld, kunnen verscheidene variaties bedacht worden en kunnen wij onze klanten continu verbeteringen op het gebied van interieur en exterieur garanderen.

Deel deze pagina op